top of page

Ruta 11

Cervera - Mas de Bondia - La Móra - Cervera

La ruta té un nivell de dificultat mitjana (moderat). La major part del traçat és per camí, tot i que també passa per alguns corriols. A l'inici de la ruta passa per un tram de carretera d'aproximadament 3 km i mig.
La ruta parteix de la Paeria de Cervera i fa baixada cap a la depuradora tot vorejant l'ermita de Santa Magdalena. Seguidament passa per Granyanella i es dirigeix cap a Granyena, donant primer una mica de volta per un corriol.
A continuació, la ruta passa pel Coll de l'Arca seguint diferents corriols connectats pel camí i arriba a la Vila Closa del Mas de Bondia, un poble petit, d'un sol carrer, fortificat i amb una bellesa extraordinària.
Un cop passat el Mas de Bondia, la ruta segueix direcció La Mora. Abans, però, passa per dos corriols i un llarg tram de camí. Un cop a La Mora, es pot visitar l'església de Sant Jaume.
Després de la parada, la ruta continua direcció Fonolleres, voreja Fonolleres, i seguidament s'encamina cap a La Curullada, on el corriol passa també pel costat, però sense entrar-hi.
Finalment, pugem pel corriol de l'Esclat i la ruta conclou a Cervera, concretament a la Plaça Universitat.

11.jpg
Página ruta 11: Bienvenido
bottom of page