top of page

Ruta 5

Cervera - Cabana dels caçadors - Granyanella - Cervera

És una ruta de dificultat tècnica elevada. La major part de la ruta és per camí, però també hi ha algun que altre corriol. Es divideix en 6,4 km de corriol, 100 m de carretera i 20,9 km de camí.
Al Km 11, és a dir, al segon corriol, l'entrada es troba bastant coberta d'arbustos.
Només sortint de Cervera ja trobarem una font, per si fos el cas que ens hem descuidat l'aigua. Continuarem pel camí de la zona dels horts on podrem veure la Peixera amb el seu encant natural.
També passarem pels Condals, lloc de celebracions, aniversaris, etc. Pujarem per un corriol fins a l'altura de la Torre dels Caçadors. Després baixarem pel corriol del Juganer, corriol de gran complexitat tècnica, ja que té una baixada molt pronunciada d'aragall amb una "V" molt pronunciada . A continuació, farem 2 km de camí fins a trobar el corriol de la Cafetera.
Al acabar travessarem la carretera i pujarem per camí durant 2,5 km direcció Granyena, girarem a la dreta i passarem pel Mas de les Cases. A prop d'aquest indret, entrarem al corriol de Granyena, és llarg i pla, però amb alguna baixada tècnica.
Al arribar a Granyena hi ha una font i un bar per si es vol fer una pausa i menjar alguna cosa. Un cop hem baixat del poble ja ens dirigirem cap a Cervera, però abans passarem pel molí de San Pere, la depuradora i l'Església de Santa Maria. Per pujar Cervera passarem pel camí del Castell i per la Torre del Moro.

5.jpg
Página ruta 5: Bienvenido
bottom of page