top of page

Ruta 6

Cervera - Rubinat - Bellmunt - Cervera

Aquest traçat té un grau de dificultat moderat, ja que els corriols que hi ha no tenen massa complexitat. Es divideix en 8 km de corriol, 1,6 km de carretera i 36,72 km de camí.
La ruta surt de Cervera i es dirigeix direcció la Cabana dels Caçadors, a la qual hi arribem després de fer un tros del corriol Llarg. Seguidament anirem cap a Rubinat i continuem fins arribar a l'entrada del corriol del Turó de Ventafarines. Aquest corriol ens portarà fins al poble de Pavia. Des d'allà anirem cap a Bellmunt, on baixarem pel corriol de l'Aigua. A Bellmunt podem proveir d'aigua fresca.
Pujarem per camí fins a Rocamora i agafarem un petit tram de corriol per tornar a pujar fins a Cal Tolosa, que és el punt més alt de tota la ruta.
Des de la Panadella ens dirigim cap a Cervera. De camí, farem el corriol de la Pet Food que passa pel Tossal del Senyor. Tot seguit ens endinsarem pels corriols de Briançó on podrem veure el Turó Comabella i Mas Claret. Finalment arribaríem a Cervera passant per Vergós i la zona dels Horts on hi podem trobar la Peixera, la Font de Fiol i un Molí de Farina. Arribem a Cervera pujant pel corriol de les Forques.

6.jpg
Página ruta 6: Bienvenido
bottom of page