top of page

Ruta 7

Cervera - Rubinat - Granyanella - Talladell - Cervera

És una ruta de nivell tècnic moderat, ja que els corriols que s'hi troben són bastant planers. Es divideix en 9,8 km de corriol, 2,4 km de carretera i 38,46 km de camí.
La ruta comença a Cervera i es dirigeix cap a Vergós passant pel corriol de l'Abocador. Continuarem cap a Rubinat, passant per la Cabana dels Caçadors i el corriol del Tobogan. Baixarem cap al Torrent Salat pel corriol de Rubinat. Al finalitzar-lo, ens dirigirem cap a Cervera passant per un corriol que creua el camí. Abans d'arribar a Cervera girarem i anirem cap a Granyena on hi ha un bar per recuperar energia. Baixarem pel corriol de Granyanella fins arribar a Granyanella mateix i continuarem fins al Castell de la Mora, seguim fins al Talladell combinant camí i corriol.
Passarem per sota del canal Segarra-Guarrigues i al Talladell podrem proveir d'aigua. Des d'allà ens dirigirem cap a Cervera passant per la Curullada, la depuradora, el Molí de Sant Pere i l'Església de Santa Maria. Finalment s'arriba a Cervera pujant per la Muralla.

7.jpg
Página ruta 7: Bienvenido
bottom of page