top of page

Ruta 8

Cervera - La Rabassa - Montmaneu - Vergós - Cervera

Aquest track té un nivell de dificultat tècnica alt, ja que els corriols tenen molta pendent. Està repartida amb 7,3 km de corriol, 6,8 km de carretera, i 41,72 km de camí.
La ruta comença de des de Cervera direcció Sant Guim de Freixenet, farem el trajecte paral·lel a la via del tren i passarem per Mas Suau, la Torre del Gili, la Rabassa i també creuarem per damunt de la via què provoca un efecte de visió infinita, ja que la via es completament recta i no es visualitza el seu final. Un cop fets els corriols del barranc de la Coma, trobem més avall una àrea de descans on podem fer una parada i menjar alguna cosa. Continuarem de pujada per carretera fins arribar a l'altura d'Argençola i baixarem per corriol.
Aquest corriol ens porta fins a Cal Tolosa i a partir de llavors ja es tot camí. S'ha d'anar amb compte a la baixada, ja que poden assolir unes velocitats considerables i hi ha molts xaragalls pronunciats i un traç amb girs molts tancats.
Quan hàgim pujat fins a Montmaneu podrem proveir d'aigua a la font de la Plaça Major del poble. Continuarem direcció Cervera fins a trobar els corriols de la Pet Food, on també pot ser fàcil confondre's, ja que està un darrere l'altre. Al cap de ben poc ja ens trobarem als corriols de Briançó.
Finalment passarem per Vergós, la zona dels horts i pujarem per la Muralla fins arribar a Cervera.

8.jpg
Página ruta 8: Bienvenido
bottom of page