top of page

Ruta 10

Cervera - Vallfogona de Riucorb - Llindars - Cervera

La ruta té un nivell de dificultat tècnica alta (difícil) perquè té una llarga distància, un elevat desnivell i trams de corriol de dificultat elevada. La ruta passa principalment per camí i també hi ha gran part de tram de corriol.
El recorregut de la ruta comença a Cervera davant de la Universitat, baixa pel corriol de l'Esclat que desemboca al costat de l'Ermita de Santa Magdalena i 300 metres després passa per l'Església romànica de Sant Pere el Gros. Seguidament la ruta pren direcció cap a Granyena passant pel corriol de Granyanella. A Granyena podrem visitar el Castell i anar al bar. A continuació la ruta segueix cap a Montornès, on es pot visitar l'antiga escola i l'església de Sant Joan. Passat Montornès arriba a l'Ametlla de Segarra i es podrà pujar a la torre per apreciar les fantàstiques vistes al voltant de l'Ametlla. El següent lloc per on passa la ruta és Vallfogona de Riucorb on arribarem passant pel corriol de Les Prades Fondes.
És el punt més llunyà de la ruta. Des d'aquí ja es torna cap a Cervera, passant pels pobles de Montoliu de Segarra, la Guàrdia Lada, Llindars, Rubinat i abans d'arribar a Cervera farem el corriol del Mirador.

10.jpg
Página ruta 10: Bienvenido
bottom of page